top of page

VÅRE GRUPPETURER TIL ZANZIBAR

Flere ganger i året arrangerer vi unike turer til paradisøya med alle de beste opplevelsene

OPPLEVELSER

Når du blir med på en av våre oppsatte gruppeturer får du oppleve det beste som øya kan tilby av aktiviteter, uten at det blir så tettpakket at man ikke kan nyte ferien og oppleve ting på egenhånd også. 

Delfin safari i Kizimkazi, besøk i naturreservatet Jozani, snorkling, grottebading, båtturer og mye annet står på programmene, som vi tilpasser til sesongen men også de som melder seg på.

Reisegruppen knyttes sammen lenge før avreise i en egen online gruppe hvor man både blir kjent med hverandre men også med opplevelsene som venter. Her vil man kunne spørre om alt mellom himmel og jord så man er mest mulig forberedt før avreise samt oppdatert informasjon om alt praktisk rundt visum, priser, hva som er lurt å pakke med seg osv.

OVERNATTING

Gruppeturene våre i 2023 har som tidligere utgangspunkt  sør-øst siden av øya, og med Jambiani, Paje og Bwejuu som stedene vi fokuserer på. Her har vi rekke gode strandhoteller som vi samarbeider tett med. Det vil normalt være mulig å velge hotell basert på at de har litt forskjellige fasiliteter (som om man ønsker svømmebasseng og a/c på rommet for eks). 

For de fleste turene legger vi også opp til at man flytter inn til Stonetown og er der i en eller to dager, kombinert med flotte opplevelser i og rundt steinbyen.

Stikkordene er at man bor godt og veldig hyggelig til en god pris.

IMG_4748.jpeg

HVEM PASSER TURENE FOR?

Våre gjester på disse gruppeturene er fra 20 til 70 år og så lenge man er i generelt grei form og klar for noen fantastiske opplevelser så kreves det ikke noe mer.

Våre grupper har en begrensning på 12 personer for at man skal være sikker på å få de beste opplevelsene. Familier med mindre barn anbefaler vi egne opplegg til så bare ta kontakt i så fall.

Datoene for gruppeturer legges ut løpende på både forsiden og her, og da er det først til mølla som gjelder, så bare ta kontakt om dette høres spennende ut.

20220416_140247_edited.jpg

KOMMENDE GRUPPETURER

Ingen planlagte gruppeturer.

Vi oppdaterer med nye gruppeturer løpende så sjekk gjerne innom regelmessig, eller ta kontakt så skal vi varsle deg når de neste turene er klare, enten på skjemaet på forsiden eller via e-post hei@zanzibardreams.com

bottom of page