top of page

OPPLEVELSER

Unike turer med våre egne lokale guider

Dette er et av områdene hvor Zanzibar Dreams virkelig skiller seg ut fra de mange andre turoperatørene og ikke minst alle de som skal selge turer direkte på strendene og på hotellene rundt omkring.

Vi setter opplevelser, miljø og sikkerhet først og alle våre utflukter er skreddersydde for våre nordiske reisende.

Øyas fleste attraksjoner er naturlig nok knyttet til havet og livet der, og med utallige små øyer og bortgjemte perler langs hele kysten er det utrolig mye forskjellig man kan legge opp til.

Regnskogen på øya har også de røde apekattene som innbyggere, alltid populært blant både store og små. Kun kanskje slått av de enorme skilpaddene på Prison Island...

Å få besøke en lokal skole, se hvordan de bor og lever i landsbyen og lære mer om deres kultur og liv er noe vi absolutt anbefaler å sette av tid til. Dette kan kombineres med alt fra matlagingskurs til å bidra aktivt med for eksempel strandrydding.

Liker du fart og spenning så samarbeider vi med en av de aller beste og mest seriøse dykkerskolene på øya (uansett hvilket nivå du er på), vi kan tilby topp nivå på alt rundt kiting og ikke minst for deg som er genuint opptatt av fisking. 

Men kanskje ønsker du en ferie hvor du vil roe ned 110% og spe på med et par fantastiske utflukter, eller er du den som elsker at det skjer noe hele tiden? Sammen skal vi garantert få laget et opplegg som passer perfekt, ta kontakt så tar vi det derfra.

WhatsApp Image 2022-03-18 at 10.42.30 AM.jpeg

MINNER SOM ALDRI FORSVINNER

bottom of page