top of page
IMG_0676.jpeg
LITT MER OM OSS SOM STÅR BAK ZANZIBAR DREAMS TRAVEL

I en årrekke har vi drevet med andre prosjekter på øya, i hovedsak fokusert rundt Zanegg, som du kan lese mer om her https://www.facebook.com/zaneggzanzibar. Dette har vært et viktig prosjekt som nå sysselsetter nesten 20 lokale personer på heltid og bidrar med midler til lokale formål knyttet til kvinner og barn.

Mange ønsket å slå følge når vi dro ned til øya siden vi etterhvert ble godt kjent og fikk gode kontakter, og dette utviklet seg over tid til at Tord Ripe og Rune Haram først etablerte Zanzibar Dreams Travel AS for å tilby unike opplevelser og skreddersydde turer nedover. Vi hentet raskt inn en annen nordmann som har reist mye til øya de siste årene, Bjørnar Valen, som står for den daglige driften og holder i trådene i selskapet.

Den 1. juli åpnet vi et strandhotell i Bwejuu, Mayai Ocean Resort (slå gjerne opp hva Mayai er på swahilisk så skjønner man enda mer), det har hatt en god mottakelse i markedet og er selvfølgelig et av hotellene vi benytter mye til våre kunder.

Foruten oss "her hjemme" så har vi knyttet til oss nøkkelpersoner på øya som vi jobber tett sammen med rundt alt av aktiviteter og opplegg. Se i bildegalleriet under for å bli kjent med noen av de.

Fokus, akkurat som med Zanegg, er at du kan være trygg på at alle som er involvert, fra sjåfører til guider, får fair betalt og er mer som venner enn leverandører for oss. Å drive etisk og være med på å bygge opp øyas økonomi og gi muligheter til flere for utdannelse er svært viktig for oss og bruker du våre tjenester er du med å bidra. Dette i motsetning til turoperatørene som dessverre i all hovedsak gjør det motsatte.

 

Vi kobler også lokale entreprenører som utvikler flotte produkter (vesker, hudprodukter osv) med våre reisende slik at man kan få mulighet til å kjøpe unike produkter til gode priser hvor alle inntektene uavkortet går til produsentene lokalt.

 

Bruker du Zanzibar Dreams Travel er du med på å gi flere flotte folk på denne vakre øya en fremtid, det skal man også ha i bakhodet når man rusler på stranda og bare slapper av etter dager fylt med flotte inntrykk... 

VÅRT TEAM

BJØRNAR VALEN

Daglig leder / Arrangør

BOBBY FADHIL

Arrangør / Autorisert guide

GIBONY KIYAO

Arrangør / Lokal guide

TORD RIPE

Grunder og medeier

RUNE HARAM

Grunder og medeier
(Styreleder Zanegg Ltd)

bottom of page