top of page

OVERNATTING

Bo trygt, godt og opplev gjestfriheten du ikke finner på et kjedehotell

Hotellene vi samarbeider med er de samme som vi selv bor på og tar med familie og venner til. 

Vi tilbyr overnatting i flere prisklasser til veldig gode priser. Og våre gjester blir tatt ekstra godt vare på, det er bare en av fordelene med å være en del av vår "utvidede" familie når du besøker øya.

Vi anbefaler sør-øst kysten som base når man skal oppleve det ekte Zanzibar, men vi har også overnatting flere andre steder avhengig av hva dere ser etter, blant annet en perle i Nungwi for de som vil opp i nord og nyte strendene der. Vi skreddersyr alt av overnatting sammen med dere og tilrettelegger dette i forhold til utflukter og andre ønsker.

Bryllup? Bursdagsfeiring? Jobb event i eksotiske omgivelser? Vi tilrettelegger alt med de beste lokale ressursene på øya for et topp arrangement.

Vi har også, etter vår mening, det aller beste hotellet i Stonetown i vår portefølje, når man ser på kvalitet, service, pris og opplevelse under ett. Å nyte en svømmetur eller drink "på toppen" av gamlebyen er en opplevelse i seg selv.

For de som ønsker å ta turen til Dar es Salaam, enten som start eller slutt på reisen, eller underveis, så har vi også et perfekt hotell i Oyster Bay som garantert vil være en flott base i en pulserende by.

IMG_1288.jpeg

LANGTIDSOPPHOLD

Kunne du tenke deg å jobbe fra verdens beste "hjemmekontor"? Eller vil du og familien ta noen måneder og bare nyte livet til det fulle?

Uansett grunn så kan vi bistå om man ønsker langtidsopphold på øya. Her er både hotellrom med ekstra fasiliteter og egne hus mulig. Alt kan tilpasses slik at du får det perfekte oppholdet.

AMP_7054.jpeg
bottom of page